Super Junior M “Perfection” Repackage Album Cover

Mian ~ buat yang ver B ~ Starju gak open PO ~ LOL ~TT____TT >> Covernya seperti yang diatas ~ retro version kayak warna bendera ~ merah biru kuning ~ Gak ada tambahan lain selain lagu Folk Word West Wind yang dinyanyikan KRZ ~ dan tentunya Perfection Korea. Oh lupa ~ ada tambahan DVD juga.

SUPER JUNIOR – M
The 2nd mini album『太完美』”Perfection” Ver. B (CD + DVD)

Aded some new songs 《西風的話》”The Words from West Wind”^ and Perfection (Korean ver.)*

04/29 the album planned to be released

Information & Tracks:

SUPER JUNIOR-M repackaged album with super deluxe DIGIPACK hardcover

◎ CD with 2 added new songs,《西風的話》”The Words from West Wind” and Perfection (Korean ver.)
◎ Chinese singer “Jay Chou” writes a song for SJ-M “Love is sweet”, and the total song of this album is 8 songs
◎ included new 64 pages members’ pictures mini photo book, lyrics, super deluxe DIGIPACK hardcover
◎ DVD Special Features Perfection (Chinese + Korean) MV the whole song .
◎ DVD making of the album cover and MV (with Traditional Chinese subtitles)

* A and B version of the gifts (as the former version)
※ A  gift: SJM Poster
※ B  gift: Full color plastic folder (Clearfile)
*still don’t know whether the picture of the gifts are the same with the former version or not (will update later^^)

[CD Tracks]
01. 太完美 (Perfection)
02. 命運線 (Destiny)
03. 幸福微甜 (Love Is Sweet)
04. 表白 (Off My Mind)
05. True Love
06. 吹一樣的風 (My All Is In You)
07. 西風的話 (The Words from West Wind)
08. 太完美 (Perfection) Korean ver.

[DVD]
01.『太完美』Highlights of Album Cover making (Traditional Chinese subtitles)
02.《太完美》Making of Perfection Music Video (Traditional Chinese subtitles)
03.《太完美》Perfection Music Video (Traditional Chinese subtitles)
04.《太完美》Perfection Music Video (Korean ver.)


This entry was posted by Abo.

18 thoughts on “Super Junior M “Perfection” Repackage Album Cover

  1. Love is sweet yg ciptain Jay chou ya..??
    hmm.. aku suka lagu ini. Gaya lagu2 si Jay nampak kali di sini, yg nge-beatnya pas di reff nya (*-*)/

  2. aku pikir onnie bukaa~ udah ditunggu berita ttg ini xD
    jd mikir lagi ini beli apa gak T_________________T mrk juga mau rilis 1st Japan album!!! blm 5jib~~ /NANGISDIPOJOKANNYARIDUIT.

  3. kira2 yg repackage ini harganya brapa ya? jgn mahal2 dong… gw lagi nabung buat SS4 Indo n 5jib nih…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: